|
|
|
|
 |
Autor |
Wiadomość |
Luk
Martwomóżdżec

Dołączył: 10 Sty 2019 Dni na forum: 831 Posty: 272 Ostrzeżeń: 3
Mieszka w: Dupie
|
|
|
|
JebaÄ Zborka, poniewaĹź zepsuĹ forum i zamiast polskich liter wyĹwietlajÄ
siÄ krzaki
.............................................................................. Wszystko jest zjebane i spierdolone  |
|
Czw Kwi 04, 2019 2:44 pm |
|
 |
paranorman
Modefaker

Dołączył: 23 Gru 2009 Dni na forum: 4136 Posty: 1553 Ostrzeżeń: 1
Mieszka w: Słupsku
|
|
|
|
Wystarczy nie uĹźywaÄ polskich znakow i bedzie ok. Co nie zmienia fucktu, Ĺźe jak szynka byla mala to mama przywiazywala Zborkowi Azorka do szyi Ĺźeby chociaĹź stary chcial sie z nia pobawic. Czy jakos tak 
.............................................................................. Polityka została wymyślona po to, aby kłamstwo brzmiało jak prawda. |
|
Czw Kwi 04, 2019 5:23 pm |
|
 |
Autorytet
Pokurwieniec Weteran

Dołączył: 16 Wrz 2012 Dni na forum: 3139 Posty: 927 Ostrzeżeń: 4
|
|
|
|
Zborek jak byl maly to byl kolysany w betoniarce pelnej gruzu
.............................................................................. Jestem waszym Autorytetem! Macie się mnie słuchać!
Ekonomista! Inwestor! Multimilioner! |
|
Pią Kwi 05, 2019 7:59 pm |
|
 |
Luk
Martwomóżdżec

|
|
|
|
ChoÄ z drugiej strony Zborka nie ma na forum juĹź od niemal roku, wiÄc nie wiadomo czy on siÄ jeszcze tym forum zajmuje 
.............................................................................. Wszystko jest zjebane i spierdolone  |
|
Sob Kwi 06, 2019 4:48 pm |
|
 |
Luk
Martwomóżdżec

|
|
|
|
A moĹźe hosting na ktĂłrym jest trzymane to forum coĹ ĹodpierdzieliĹ...
|
Sob Kwi 06, 2019 4:49 pm |
|
 |
Autorytet
Pokurwieniec Weteran

Dołączył: 16 Wrz 2012 Dni na forum: 3139 Posty: 927 Ostrzeżeń: 4
|
|
|
|
Zborek je gluty swojej starej i ssa baki swojemu staremu
.............................................................................. Jestem waszym Autorytetem! Macie się mnie słuchać!
Ekonomista! Inwestor! Multimilioner! |
|
Pon Kwi 15, 2019 2:03 pm |
|
 |
chujosław
Pokurwiony

|
|
|
|
zbirkosław zajebał mi końcówkę nicka 
.............................................................................. chuje muje dzikie węże |
|
Nie Cze 02, 2019 3:26 pm |
|
 |
zborkoslaw
Adminizjebor

Mieszka w: Łoci
|
|
|
|
Polskie litery działają niedojeby, które nie potrafią w klawiaturę. Wszystkim na tym forum (oprócz mnie) śmierdzi z paszczy jak żulowi z rozpora od wpierdalania turkuciej spermy i żubrzego łajna.
..............................................................................
"Ryż jest super, jeśli czujesz się głodny i chcesz wszamać dwa tysiące sztuk czegoś." |
|
Nie Paź 27, 2019 1:12 pm |
|
 |
paranorman
Modefaker

Dołączył: 23 Gru 2009 Dni na forum: 4136 Posty: 1553 Ostrzeżeń: 1
Mieszka w: Słupsku
|
|
nie na temat a może i tak |
|
Zborek wpierdala kaszanke z truskawkami a jak go przyciśnie to i zeżre ze śmietaną ogóra jak skiśnie.
.............................................................................. Polityka została wymyślona po to, aby kłamstwo brzmiało jak prawda. |
|
Pią Lut 26, 2021 6:27 pm |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dodawać załączników na tym forum Nie możesz pobierać plików na tym forum
|
[ Strona wygenerowana w: 0.955347 sekund ] :: [ 26 zapytań SQL ] :: [ Kompresja GZIP wyłączona ]
|
|
|
|
|
|
|