|
|
|
|
 |
Autor |
Wiadomość |
Autorytet
Pokurwieniec Weteran

Dołączył: 16 Wrz 2012 Dni na forum: 3538 Posty: 965 Ostrzeżeń: 4
|
|
Plucie na golebie |
|
Fajna zabawa w rzeczywistosci realnej: jak jestem gdzies np na rynku w miescie to staje w jakiejs tam odleglosci od ptaka i celuje: jak trafie i napluje na golebia to wszyscy w kolo bija mi brawo
.............................................................................. Jestem waszym Autorytetem! Macie się mnie słuchać!
Ekonomista! Inwestor! Multimilioner! |
|
Czw Kwi 18, 2019 9:17 pm |
|
 |
chujosław
Pokurwiony

|
|
|
|
ja lapie na rynku i wpierdalam na surowo 
.............................................................................. chuje muje dzikie węże |
|
Nie Lis 10, 2019 9:36 pm |
|
 |
Autorytet
Pokurwieniec Weteran

|
|
|
|
Ostatnio zamiast na golebie zaczalem pluc na kaczki nad zalewem - trudniej jest
.............................................................................. Jestem waszym Autorytetem! Macie się mnie słuchać!
|
Sob Lip 31, 2021 9:19 am |
|
 |
Autorytet
Pokurwieniec Weteran

|
|
|
|
Ostatnio na moje podwórko przychodzi kot sąsiadów, ale go dzisiaj ocharałem, taka zielona mela spod gardła xD ciekawe czy jeszcze przyjdzie czy już będzie się bał
|
Sob Paź 30, 2021 1:56 pm |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dodawać załączników na tym forum Nie możesz pobierać plików na tym forum
|
[ Strona wygenerowana w: 0.455639 sekund ] :: [ 22 zapytań SQL ] :: [ Kompresja GZIP wyłączona ]
|
|
|
|
|
|
|