|
|
|
|
 |
Autor |
Wiadomość |
Ryan
Martwomóżdżec

Dołączył: 14 Sty 2013 Dni na forum: 3417 Posty: 272 Ostrzeżeń: 2
|
|
stolec |
|
ale zajebałem dzisiaj choco kaszalota, nie uwierzycie! Musiałem aż dwa razy wodę w kiblu spuścić. Naprawdę potężny pytong wyszedł z czeluści mojego jelita. Jestem dumny :lol:
Aż zdziwko że po tym wszystkim nie miałem krwi z odbytu (nawet na papierze). A czasem krwawi nawet po małych klockach (ale raczej twardych). No, to chyba tyle. Na razie i uważajcie na swoje pupcie :***
|
|
Nie Gru 19, 2021 9:31 pm |
|
 |
Autorytet
Pokurwieniec Weteran

Dołączył: 16 Wrz 2012 Dni na forum: 3538 Posty: 965 Ostrzeżeń: 4
|
|
|
|
Ja to mam ostatnio wręcz taki rytuał że wstaje rano, wale konia, jem śniadanie i jadę na rower (nawet teraz w te mrozy) do lasu, tam wale kloca, pluje na drzewo i jadę na taki strumyczek z mydłem żeby umyć ręce
Sraj w lesie!
.............................................................................. Jestem waszym Autorytetem! Macie się mnie słuchać!
Ekonomista! Inwestor! Multimilioner! |
|
Sro Gru 22, 2021 6:11 pm |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dodawać załączników na tym forum Nie możesz pobierać plików na tym forum
|
[ Strona wygenerowana w: 0.480757 sekund ] :: [ 20 zapytań SQL ] :: [ Kompresja GZIP wyłączona ]
|
|
|
|
|
|
|