|
|
|
|
 |
Autor |
Wiadomość |
paranorman
Modefaker

Dołączył: 23 Gru 2009 Dni na forum: 4089 Posty: 1553 Ostrzeżeń: 1
Mieszka w: Słupsku
|
|
WTF??? |
|
Skad oni sie kuwa biora na tym forum i wypisuja jakies pierdoly po angielsku?Co to jakas poradnia pani gozdzikowej? 
.............................................................................. Polityka została wymyślona po to, aby kłamstwo brzmiało jak prawda. |
|
Wto Kwi 06, 2010 10:39 pm |
|
 |
zborkoslaw
Adminizjebor

Mieszka w: Łoci
|
|
|
|
SPAM zwykły kurwa... tępe pojeby piszą co popadnie coby se podlinkować swoje badziewne strony internetowe promujące syf i chuizm i robienie tacie. Jak chcesz to Cie tu zrobie modem to se pilnuj porzondq - mi się nie zawszekce 
..............................................................................
"Ryż jest super, jeśli czujesz się głodny i chcesz wszamać dwa tysiące sztuk czegoś." |
|
Czw Kwi 22, 2010 11:28 pm |
|
 |
paranorman
Modefaker

Dołączył: 23 Gru 2009 Dni na forum: 4089 Posty: 1553 Ostrzeżeń: 1
Mieszka w: Słupsku
|
|
|
|
Ja sie sie nie znam na modulowaniu W pracy byl awans,tu awans,pojebaloby mi sie we lbie 
.............................................................................. Polityka została wymyślona po to, aby kłamstwo brzmiało jak prawda. |
|
Pią Kwi 23, 2010 1:12 pm |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dodawać załączników na tym forum Nie możesz pobierać plików na tym forum
|
[ Strona wygenerowana w: 0.808879 sekund ] :: [ 20 zapytań SQL ] :: [ Kompresja GZIP wyłączona ]
|
|
|
|
|
|
|