|
|
|
|
 |
Autor |
Wiadomość |
srownik nie uzytkownik
Gość
|
dupa nie temat |
|
Bo kurwa nie pamietam hasla,bo mam jakies posrane zastepcze jak jakis cd-key posrany i dlatego pisze teraz i tutaj.Taka mala ciekawostka,to juz drugie forum podobne do naszego:
http://www.nibiru.pl/forum/index.php
He he
|
|
Nie Kwi 03, 2011 5:42 pm |
|
 |
paranorman
Modefaker

Dołączył: 23 Gru 2009 Dni na forum: 4089 Posty: 1553 Ostrzeżeń: 1
Mieszka w: Słupsku
|
|
|
|
Nikt nie skomentuje wieśniaki? 
.............................................................................. Polityka została wymyślona po to, aby kłamstwo brzmiało jak prawda. |
|
Czw Cze 02, 2011 6:40 pm |
|
 |
zborkoslaw
Adminizjebor

Mieszka w: Łoci
|
|
|
|
Podaj kurwa administratorowi swój login, to ci zresetuje hasło. I nie pierdol...
..............................................................................
"Ryż jest super, jeśli czujesz się głodny i chcesz wszamać dwa tysiące sztuk czegoś." |
|
Czw Cze 02, 2011 8:37 pm |
|
 |
paranorman
Modefaker

|
|
|
|
Podać to ja Ci mogę parówiszcze do ust Jest ok,zapisałem sobie tego ostatniego CDkeya,którego dostalem jako hasło w skrzynce mailowej i zawsze jest w zasięgu w razie W. A tymczasem ciupciaj...
.............................................................................. Polityka została wymyślona po to, aby kłamstwo brzmiało jak prawda. |
|
Czw Cze 02, 2011 9:32 pm |
|
 |
zborkoslaw
Adminizjebor

|
|
|
|
to byles Ty?! Naprawde to tylko paranorman? Kurwa myslalem, ze to co najmniej Bill Murray zalozył tu konto i zapomnial passa... albo chociaz Gorski. Albo Kolaczkowska... a to paranorman!!!!!!!!!
"Ryż jest super, jeśli czujesz się głodny i chcesz wszamać dwa tysiące sztuk czegoś." |
|
Pią Cze 03, 2011 8:03 am |
|
 |
paranorman
Modefaker

|
|
|
|
Widzisz kutwa jak Cię potrafię zaskoczyć 
|
Pią Cze 03, 2011 4:13 pm |
|
 |
zborkoslaw
Adminizjebor

|
|
|
|
WObec tego top do zamknięcia 
|
Sob Cze 04, 2011 9:01 am |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz dodawać załączników na tym forum Nie możesz pobierać plików na tym forum
|
[ Strona wygenerowana w: 0.921806 sekund ] :: [ 23 zapytań SQL ] :: [ Kompresja GZIP wyłączona ]
|
|
|
|
|
|
|